Ons productieproces is dusdanig ingericht, dat wij naast bulk partijen, ook in staat zijn om op winkelniveau te verpakken. Onze klant – de groothandel – wordt op deze manier ontzorgt en de winkel krijgt in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur de bestelde planten geleverd.

Een groot deel van de productie, wordt bovenwater gekweekt in de eigen kwekerij. Daarnaast hebben wij diverse partners in Azië, waarvandaan minstens elke week een verse zending wordt verzonden. Ook werken wij samen met een aantal laboratoria welke zorgen voor het uitgangsmateriaal voor de kweek en onze leverancier zijn voor de in vitro cups.

Het jaar rond leveren wij aquarium planten, in het voorjaar en in de zomer, kweken wij daarnaast een assortiment drijf- en zuurstofplanten voor de vijver.

Bij het leveren van de planten hanteren wij maatwerk voor onze klant. De manier van verpakken, een planten label, een specifieke klantuitstraling, alles is bespreekbaar. Verzenden is op verschillende manieren mogelijk. Natuurlijk kunnen de planten worden opgehaald, maar levering via een postzending is ook mogelijk, waarbij wij ook direct uw klant – de winkel, kunnen beleveren. Onze verpakkingsmaterialen, kunt u dusdanig kiezen, dat een schadevrij transport, vrijwel gegarandeerd is.