Aqua look is het toonaangevende bedrijf in de kweek van vijver en aquariumplanten. Met onze moderne werkmethoden en logistieke proces, zijn wij in staat om voor onze klanten – De aquarium en vijver groothandel – op winkelniveau verpakt te beleveren. Compleet ontzorgen, met een voortdurende focus op de hoogste kwaliteit van de planten en een compleet assortiment.

Het assortiment wat wij leveren is groot. Wij hebben gemiddeld zo’n 250 soorten beschikbaar. Op ons assortimenten overzichtspagina kunt u zien wat wij zoal kunnen leveren, voor een actueel overzicht mag u, als groothandel, altijd contact met ons opnemen.

Aqua look mag als familie bedrijf bouwen op een lange geschiedenis en vele jaren ervaring. In de zeventiger jaren is de basis gelegd. De juiste contacten met leveranciers in onder meer Azië, het telkens weer optimaliseren van de kwaliteit en ontwikkeling en zoektocht naar nieuwe planten en productiemethoden. Aqua look is daardoor uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van aquarium planten ter wereld.

In 2015 is een nieuwe kwekerij betrokken. Deze kwekerij van zo’n 20.000 m2, voorzien van de meest moderne technologie, zorgt ervoor dat wij vrijwel alle soorten het jaar rond in goede kwaliteit kunnen leveren. De oppervlakte is meer dan verdubbeld, de planten krijgen de tijd om goed te wortelen en door een constant klimaat en in de donkere periode de juiste belichting, zijn we in staat om het jaar rond de mooiste aquariumplanten te leveren.

Naast de verbetering van de kwaliteit planten, hebben wij ook focus op verantwoord ondernemen. Dit vertaald zich in bijvoorbeeld de MPS certificering, maar ook door het zelf opwekken van energie. Op jaarbasis wekken wij ruim 300 Mwh aan elektriciteit op met onze zonnepanelen. Daarnaast gaan we verantwoord om met de verwarming van de kas. We maken gebruik van de overcapaciteit van de WKK installatie van een naastgelegen bedrijf, om zo ons gas verbruik te verlagen. De CO2 die door de aanvullende verwarming wordt opgewekt, wordt gebruikt om de groei van de planten in de kas te bevorderen. Onze verpakking van de P5 aquariumpotten, is onlangs opnieuw ontwikkeld, waardoor het gebruik van plastic met ruim 30% is verlaagd. Naast ons eigen team, van ruim 40 medewerkers, betrekken wij zorgkwekerij Bloei bij een deel van onze productie. 
Bij de bestrijding van ongedierte wordt natuurlijk gebruikt gemaakt van biologische gewasbescherming.

Het team

Esther

Met passie kweken wij onze planten!

André

Elke dag is weer een andere dag vol mooie planten!

Irina

Voor elke klant gaan we voor het gewenste resultaat!

Mandy

Met mijn ervaring in de kwekerij kan ik de klant van de juiste informatie voorzien.

Het team

Vol enthousiasme kweken wij de planten!